tiistai 16. huhtikuuta 2013

Yksi vuosi täynnä

Hui kauheaa, kun aika rientää siivillä. Yhtäkkiä on mennyt vuosi siitä kun perustin oman liikkeen.
Sitä on tullut tehtyä kaikenlaisia töitä ja  osasta kuvat on jäänyt laatunsa takia roikkumaan vain koneelle. 

Sitä oli niin talven aikana uppoutunut arjen harmauteen, ettei energia oikein tahtonut riittää kuvien järjestelyyn. Kevät on nyt kuitenkin saanut puhtia tähänkin likkaan ja tiputtelenkin nyt läjän niitä kuvia tänne jakoon (antakaa anteeksi vielä näiden vanhojen kuvien laatu, ne on otettu aikana jolloin en vielä omistanut uutta kameraani).


Laitetaan nyt tästä jakoon vaikka nämä. Asiakkaan kaksi Tanskalaista tuolia. Olen yrittänyt kovasti löytää näille suunnittelijaa, muttei ole vielä tullut vastaa. Olisin todella iloinen vinkistä :) 
Asiakkaalla on näitä neljä kappaletta, mutta tilanpuutteen vuoksi vain kaksi verhoiltiin uudestaan. Kaksi kappaletta olisi mahdollista ostaa itselle, jos heräsi kiinnostus. Voin kertoa että tuoleissa on matala istuinkorkeus, mutta se tekee näistä aivan mahdottoman mukavan paikan ottaa päivätorkut. Sen totesi niin verhoilija, kun asiakkaatkin. Kankaana on Lauritzonin,  Jerry


Toinen on mukava tuoli istua on tämä alla oleva tuoli, johon laitettiin myös Lauritzonin Jerry-kangasta. Tässä tuolissa käsinojalle voi laskea iltapalan ja kahvin. Toimii ja on verhoilijan koetorkkuma!Värit ovat nyt kovin tummia, mutta laitetaan seuraavaksi vaikka hieman värikkäämpiä tuoleja.
Olen yrityksen facebook-sivulle laittanut ajoittain kuvia kahvihetkistämme. Kyseessä on siis kuva siitä, mitä sinä päivänä touhuamme hieman epävirallisemmin. Käykää kurkkaamassa. 

Oikein ihanaa ja energistä kevättä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti